viernes, 30 de marzo de 2012

Sabons atalis.menorca / Jabones atalis.menorca
Cada vegada que vaig a una fira hi ha algú que em comenta que compra els meus sabons a les botigues "Sensacions", ò dona per fet que la botiga és meva. Vull aclarir aquest punt perquè no hi hagi cap dubte ni cap confusió. Les botigues no són nostres. Quan van obrir els subministràvem sabons en blocs, fins el novembre del 2010. És possible que segueixin tenint sabons amb els mateixos noms ò denominació que els nostres de sempre, però no els fem nosaltres.
No venem sabons en bloc, els nostres sabons porten el segell amb el nom gravat i la seva procedència está perfectament identificada a l'etiqueta. No tenim botiga, però ens podeu trobar a les Fires d'Artesanía i a botigues de l'illa. En la propera entrada obriré una pàgina amb les adreces i punts de venda.

Cada vez que voy a una feria hay alguna persona que me comenta que compra mis jabones en las tiendas "Sensacions" o da por hecho que la tienda es mía. Quiero aclararlo para que no haya ninguna duda ni confusión. Las tiendas no son nuestras. Cuando abrieron les suministrábamos jabones en bloque, hasta noviembre del 2010. Puede que sigan vendiendo jabones con el mismo nombre que los nuestros de siempre, pero no los hacemos nosotros.
No vendemos jabones en bloque, nuestros jabones llevan el sello con el nombre grabado y la procedencia está perfectamente identificada en la etiqueta. No tenemos tienda, pero podéis encontrarnos en Ferias de Artesanía y en tiendas de la isla. En la próxima entrada abriré una página en éste mismo blog con las direcciones y puntos de venta.

1 comentario: