miércoles, 30 de noviembre de 2011

REGALS NATURALS / REGALOS NATURALES

Entrem al mes de Desembre i els nostres sabons, olis i d'altres es vesteixen de festa. Aquestes son algunes de les propostes que hem preparat. Son detalls naturals i assequibles, presentats com sempre i seguint la nostra línia, de manera senzilla i natural. Per decorar-los, en aquesta ocasió, hem escollit materials orgànics com les fulles de xiprer, pinyes, cintes de ràfia o llaços d'arpillera.
Bossetes d'organça i sabons amb forma de cor, saboneres de marès amb un assortit de tres sabons, caixes de fusta amb olis, sabons, etc., tacos de sabó decorats amb pinyes "mini" ò l'oli corporal que hem envasat de manera molt especial per a aquesta ocasió...Espero i desitjo que us agradin.
Si voleu fer una comanda podeu fer-ho a través del nostre correu electrònic: atalis.menorca@gmail.com o per telèfon: 606 244 170

Entramos en Diciembre y nuestros jabones, aceites y demás se visten de fiesta. Estas son algunas de las propuestas que hemos preparado. Son detalles naturales y asequibles presentados como siempre, fieles a nuestra línea, de forma muy sencilla y natural. Para decorarlos, en esta ocasión, hemos elegido materiales orgánicos como las hojas de ciprés, piñas, cintas de rafia o lazos de arpillera.
Bolsas de organza con jabones con forma de corazón, jaboneras de marés con un surtido de tres jabones, cajas de madera con aceites, sales de baño, etc. tacos de jabón decorados con piñas "mini" o aceite corporal que hemos envasado de forma muy especial para esta ocasión...Espero y deseo que os gusten.
Si queréis hacer un pedido podéis hacerlo a través de nuestro correo electrónico atalis.menorca@gmail.com o llamando al teléfono 606 244 170.

No hay comentarios:

Publicar un comentario