lunes, 28 de marzo de 2011

JABONES DE PRIMAVERA / SABONS DE PRIMAVERAJa és primavera, al menys al calendari. Aviat començarem a collir les flors i plantes que trobem exclusivament en aquesta estació de l'any, que es transformarán en olis, aigües florals, extractes, etc. i que haurán de durar fins l'any que vé. És hora de fer aprovisionament.

Esperarem amb paciència i de moment collirem les flors i fulles d'aquelles plantes que en tenen durant tot l'any. És el cas de la lavanda, la menta, el romaní, la sàlvia, el llorer....

He començat per unes flors de lavanda que ja estàven al seu punt per fer-ne un oli i també un sabó, del que ja us en vaig parlar en aquest blog (veure entrada).


Ya es primavera, por lo menos en el calendario. Pronto empezaremos a recoger flores y plantas que encontramos exclusivamente en esta estación del año, que se transformarán en aceites, aguas florales, extractos, etc. y que tendrán que durar? hasta el año que viene. Es el momento de aprovisionarnos.

Esperaremos con paciencia y de momento recogeremos las flores y hojas de aquellas plantas que las tienen durante todo el año, como lavanda, menta, romero, salvia, laurel...

He empezado por unas flores de lavanda que ya estaban en su punto para hacer un aceite y un jabón, del que ya os hablé en este blog (ver entrada).

No hay comentarios:

Publicar un comentario