lunes, 18 de enero de 2010

Sabó de rosa mosqueta


L'oli de rosa mosqueta és ampliament utilitzat en cosmètica i dermatología. Té moltes i reconegudes propietats, entre d'altres és cicatritzant, hidratant, regenerador, antiestríes, atenúa les taques de la pell i les arrugues.... S'extrau per pressió en fred de les llavors que es formen dins el fruit i té un color vermell intens. La major part de l'oli prové de Xile i l'Argentina.

El sabó de rosa mosqueta és perfecte per pell seca, sensible ò madura. Amb oli de rosa mosqueta bio, germinat de blat i olis essèncials . Com tots els meus sabons no porta colorants, però a mí m'agrada posar-li uns decoratius pètals de rosa.


El aceite de rosa mosqueta es ampliamente utilizado en cosmética y dermatología. Tiene muchas y reconocidas propiedades, Entre ellas es cicatrizante, hidratante, regenerador, antiestrías, atenúa las manchas de la piel y las arrugas... Se extrae por presión en frío de las semillas que se forman dentro del fruto y tiene un color rojo intenso. La mayor parte del aceite proviene de Chile y Argentina.

El jabón de rosa mosqueta es perfecto para la limpieza de piel seca, sensible o madura. Con aceite de rosa mosqueta bio, germen de trigo y aceites esenciales. Como todos mis jabones no lleva colorantes, pero sí me gusta ponerle unos decorativos pétalos de rosa.

3 comentarios:

  1. mmmm.... jo també en vull

    ResponderEliminar
  2. Me gusta el aspecto que tienen tus jabones. Dan ganas de comérselos.

    ResponderEliminar
  3. Si!!! A veces los han confundido con turrón, queso o pastelitos.

    ResponderEliminar