lunes, 11 de enero de 2010

Sabó de lavanda / Jabón de lavanda

L'olor de la lavanda és net, intens, cálid. Floral i llenyós alhora. Les flors de lavanda s'han utilitzat tradicionalment com a repelent d'insectes, per perfumar els calaixos i armaris de la roba, com a base de colònies i perfums...L'oli essèncial té propietats antisèptiques, cicatritzants, antiinflamatòries i calmants entre d'altres i s'utilitza per cremades, picades d'insectes, dolors musculars, irritacions de la pell sobre tot per les més sensibles i delicades com les dels nens. A nivell emocional es equilibrant, relaxant i estimulant al mateix temps. Relaxa en moments d'estrés i tensió emocional i per altra banda és antidepressiu i millora l'estat d'ànim. No té contraindicacions i és l'únic oli essèncial que es pot aplicar directament a la pell amb tota seguretat.
El sabó de lavanda és un clàssic entre els amants del sabó natural. Equilibra i calma les pells irritades i delicades. Per la neteja facial i corporal. Pell normal ò mixta.
El olor a lavanda es limpio, intenso, cálido. Floral y leñoso al mismo tiempo. Las flores de lavanda se han utilizado tradicionalmente como repelente de insectos, para perfumar cajones y armarios, como base de colonias y perfumes... El aceite esencial tiene propiedades antisépticas, cicatrizantes, antinflamatorias y calmantes entre otras y se utiliza en caso de quemaduras, picaduras de insectos, dolores musculares, irritaciones de la piel sobre todo las más sensibles y delicadas como la de los niños. A nivel emocional es equilibrante, relajante y estimulante al mismo tiempo. Relaja en momentos de estrés y tensión emocional y por otro lado es antidepresivo y mejora el estado de ánimo. No tiene contrindicaciones y es el único aceite esencial que se puede aplicar directamente sobre la piel con toda seguridad.
El jabón de lavanda es un clásico entre los amantes del jabón natural. Equilibra y calma las pieles irritadas y delicadas. Para la limpieza facial y corporal. Piel normal o mixta.


3 comentarios:

  1. Molt maques les fotos, tan maco com els sabons!

    ResponderEliminar
  2. per poder publicar primer s'ha de fer "vista previa"

    petons

    ResponderEliminar