lunes, 25 de enero de 2010

Sabó de farigola / Jabón de tomillo


La farigola o tem (com s'anomena a Menorca) té propietats tonificants, antisèptiques i cicatritzants. Aquest porta una infusió molt concentrada de planta fresca i olis d'ametlla i calèndula en el procés final per suavitzar i calmar la pell. No poden faltar unes flors, que li donen aquesta textura i color tan especials i oli essencial pur. És un bon sabó per mans treballades i castigades, per desinfectar ferides....

Ah!! i fa una olor boníssima.


El tomillo tiene propiedades tonificantes, antisépticas i cicatrizantes. Éste lleva una infusión muy concentrada de planta fresca y aceites de almendras y caléndula en el proceso final para suavizar y calmar la piel. No pueden faltar unas flores para darle esa textura y color tan especiales y aceite esencial puro. Es un buen jabón para manos estropeadas y castigadas, para desinfectar heridas...

Ah!! y huele muy bien.

lunes, 18 de enero de 2010

Sabó de rosa mosqueta


L'oli de rosa mosqueta és ampliament utilitzat en cosmètica i dermatología. Té moltes i reconegudes propietats, entre d'altres és cicatritzant, hidratant, regenerador, antiestríes, atenúa les taques de la pell i les arrugues.... S'extrau per pressió en fred de les llavors que es formen dins el fruit i té un color vermell intens. La major part de l'oli prové de Xile i l'Argentina.

El sabó de rosa mosqueta és perfecte per pell seca, sensible ò madura. Amb oli de rosa mosqueta bio, germinat de blat i olis essèncials . Com tots els meus sabons no porta colorants, però a mí m'agrada posar-li uns decoratius pètals de rosa.


El aceite de rosa mosqueta es ampliamente utilizado en cosmética y dermatología. Tiene muchas y reconocidas propiedades, Entre ellas es cicatrizante, hidratante, regenerador, antiestrías, atenúa las manchas de la piel y las arrugas... Se extrae por presión en frío de las semillas que se forman dentro del fruto y tiene un color rojo intenso. La mayor parte del aceite proviene de Chile y Argentina.

El jabón de rosa mosqueta es perfecto para la limpieza de piel seca, sensible o madura. Con aceite de rosa mosqueta bio, germen de trigo y aceites esenciales. Como todos mis jabones no lleva colorantes, pero sí me gusta ponerle unos decorativos pétalos de rosa.

jueves, 14 de enero de 2010

Fira de Sant Antoni



Fira de Sant Antoni. Ciutadella 15, 16 i 17 de gener.

atalis.menorca participa a la fira de Sant Antoni aquest proper cap de setmana. Us hi esperem!!!!
atalis.menorca participa en la feria de Sant Antoni este próximo fin de semana. Os esperamos!!!

Dv: 17 a 22 h.

Ds: 10 a 22 h.

Dg: 10 a 22 h.

lunes, 11 de enero de 2010

Sabó de lavanda / Jabón de lavanda

L'olor de la lavanda és net, intens, cálid. Floral i llenyós alhora. Les flors de lavanda s'han utilitzat tradicionalment com a repelent d'insectes, per perfumar els calaixos i armaris de la roba, com a base de colònies i perfums...L'oli essèncial té propietats antisèptiques, cicatritzants, antiinflamatòries i calmants entre d'altres i s'utilitza per cremades, picades d'insectes, dolors musculars, irritacions de la pell sobre tot per les més sensibles i delicades com les dels nens. A nivell emocional es equilibrant, relaxant i estimulant al mateix temps. Relaxa en moments d'estrés i tensió emocional i per altra banda és antidepressiu i millora l'estat d'ànim. No té contraindicacions i és l'únic oli essèncial que es pot aplicar directament a la pell amb tota seguretat.
El sabó de lavanda és un clàssic entre els amants del sabó natural. Equilibra i calma les pells irritades i delicades. Per la neteja facial i corporal. Pell normal ò mixta.
El olor a lavanda es limpio, intenso, cálido. Floral y leñoso al mismo tiempo. Las flores de lavanda se han utilizado tradicionalmente como repelente de insectos, para perfumar cajones y armarios, como base de colonias y perfumes... El aceite esencial tiene propiedades antisépticas, cicatrizantes, antinflamatorias y calmantes entre otras y se utiliza en caso de quemaduras, picaduras de insectos, dolores musculares, irritaciones de la piel sobre todo las más sensibles y delicadas como la de los niños. A nivel emocional es equilibrante, relajante y estimulante al mismo tiempo. Relaja en momentos de estrés y tensión emocional y por otro lado es antidepresivo y mejora el estado de ánimo. No tiene contrindicaciones y es el único aceite esencial que se puede aplicar directamente sobre la piel con toda seguridad.
El jabón de lavanda es un clásico entre los amantes del jabón natural. Equilibra y calma las pieles irritadas y delicadas. Para la limpieza facial y corporal. Piel normal o mixta.






sábado, 9 de enero de 2010

els sabons...


Sabons naturals i artesanals el·laborats amb olis vegetals de primera qualitat, extractes de plantes i flors i plantes de cultiu propi, sense adobs ni productes quìmics, i amb olis essèncials purs. Tots els ingredients són d'origen vegetal, mineral com argiles, fang, pòmez... ò derivats de l'abella com la cera, la mel i el própolis. Les fòrmules es complementen amb olis de tractament de primera premsada en fred i escullits en funció dels seus efectes terapèutics. No contenen perfums ni aromes sintètics per evitar alèrgies ò irritacions, ni colorants de cap mena ja que no aportan cap benefici ò propietat al sabó.


Jabones naturales y artesanales elaborados con aceites vegetales de primera cualidad, extractos de plantas y flores de cultivo propio, sin abonos ni productos químicos y con aceites esenciales puros. Todos los ingredientes son de origen vegetal, mineral como arcillas, fango marino, piedra pómez...o derivados de la abeja como la cera, la miel y el própolis. Las fórmulas se complementan con aceites de tratamiento de primera presión en frío y escogidos en función de sus efectos terapéuticos. No contienen perfumes ni aromas sintéticos para evitar alergias e irritaciones, ni colorantes de ningún tipo ya que éstos no aportan ningún beneficio o propiedad al jabón.